Saturday, July 16, 2005

balik skolah...comp terus...

tadi gie bowling ngan skolah kt hollywood bowl...1st game ayan no1 draw ngan abby (x bad 4 1st time bowling in ur life!!) pastu 2nd game tak habis sbab sume org gie main bende lain plak....lepas tuu kluar skolah awal sikit..pukul 2..pastu gie town ngan kawan...kawan ayan beli kipas kecik untuk leaving present..dah ayan kate kt dier yg kt m'sie tuu panas...pastu dah beli kipas tuu, kawan ayan satu lagi TERjatuhkan ayan punyer precious leaving present..kipas! so patah sikit kt bawah tuu...tak pe.. jalan lagi..lagipun bukan mahal sangat kt superdrug for 99p each dengan batteries...skarang dah sampai umah abg tak de so comp terus.....

Friday, July 15, 2005

main water fight!!!!!!

bes giler smalam main percit air!!!!!! *** **** percit air kt aku.....basah lencun....wahkahkah!!!!!!!!!!pinjam botol aina pastu dier percit......basah...balik umah mandi terus.....too wet!!!!!

Saturday, July 09, 2005

main belon air....aku tak basah...tapi......

basikal yg basah...bes sangat semalam...hehehe baling belon kt *** **** don wanna put his name down coz don want him to see....hehehe...ev'ryting is gonna go boring coz...tiga org dah balik...ade jugak org lain tapi dierorg dah lame dah balik ini yg baru...ingat main belon air tahun lepas kt *** ******* punye farewell....old memories...

Thursday, July 07, 2005

sume org tanye....so camne akak dah balik?...argggh..dont ask dat eva again!!!!!

Jumpe kawan jer...dier tanye so camne k.isya dah balik? x dat I h8 it....jus sume org tanye...der same quetion ev'ry day...pastu ade jugak kawan kate k. isya dah balikkan? weh awak gie airport hari tuu hantar k.isya kan? so...please jangan tanye!!!!

Monday, July 04, 2005

carboot hari nie was der most BORING one eva!!!!

kt carboot tak beli pape pun..tak nampak Najibah atau Aina atau Kak Nasha tapi nampak Abg Fahim. alwayz see him ev'ry week...he walks past me like am a stranger..anyway..kakak takde so ayan jugak kene masak...pastu kene lap meja..pastu hidang lauk pastu buat nie pastu buat tuu jap lagi angkat kain kt luar pastu basuh kain yg belum basuh pastu lipat kain yg dah basuh pastu entah lah oh ye kemas bilek...boring nye......

Saturday, July 02, 2005

jus a pic of m3


Dats m3!